Награди за участие в конкурс за есе "Едно сливенско сърце"

Конкурс 1
30.01.2019 / 14:16

„Едно сливенско сърце“ – с тази тема Спортно училище „Димитър Рохов“ провокира младежите от Сливен да разсъждават върху идеалите на патриотичното минало и идеалите на нашите съграждани днес. Жури в състав Жанета Цанкова, Нели Димитрова и Павлина Ангелова определиха следното класиране: първо място за Силвана Ненова – ученичка от 9 клас на СУ „Константин Константинов“, второ място за Дейвид Дечев - 9 клас на Профилирана хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“, трето място за деветокласничката от СУ „Константин Константинов“ Светослава Павлова. Поощрителна награда спечели Галина Стоянова от 7 клас на Спортно училище „Димитър Рохов“.

Конкурсът за есе бе част от проект с едноименно заглавие, в изпълнение на който възпитаници на Спортното училище събраха материали и представиха пред съучениците си презентации за патрона на училището – Димитър Рохов и за нашата съгражданка Станка Златева - прославила в спорта борба не само Сливен, но и страната ни, с многобройните си значими успехи.

Благодарим на всички, които проявиха активност и се включиха в дейностите по проекта, осъществен с подкрепата на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Сливен.

Още снимки от новината

Конкурс 2
Конкурс 3

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев