Предстоящо коледно тържество в Спортно училище

111
09.12.2023 / 09:56

С настъпването на най-специалния месец в годината, месецът на малките и големи вълшебства, в очакване на коледната магия, ние, участниците в клубове по интереси в СУ "Димитър Рохов" Сливен , започнахме трескава подготовка за посрещане на светлината, добротата и споделеността.

Този декември сякаш си дадохме равносметка, че страниците на календара започват да се прелистват наобратно, а ние се връщаме по пътя назад, за да осъзнаем колко сме дали, колко сме имали, колко сме спечелили с това, че сме заедно, заедно в добро, заедно и в трудностите.

А ние, в нашето училище се обичаме и мечтаем за повече време заедно, повече време на споделеност, повече време, за да усетим магията на коледния дух.

Посвещаваме целият месец на надеждата и добруването. Вече украсихме класните стаи на любимото ни училище, така както го почувствахме. Малките ни коледни информатици започнаха да фантазират идеи, за да се включат в Коледния конкурс за направата на електронни картички – „Коледно вълшебство“. Групите в занимания по интереси изготвиха пък картички, които ще бъдат подредени в изложба и подарени на институциите в града ни. Подготвяме се и за коледното бдение „Ой, Коледо“. Ще импровизираме традиционния празничен календар, като ще посрещнем коледари на празника ни , за да орисаме светла и успешна година. Ще пеем, ще танцуваме, ще научим интересни коледни истории.

А Вас, учители, треньори и гости очакваме на 13.12.2023 г. в 12.30 часа с усмивки и добро настроение , в стола на нашето училище, за да споделим, за да помечтаем, за да сбъднем доброто, за да наситим новото начало с надежда.

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев