Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му

Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му
12.12.2014 / 15:37

Плакет „Златна маска” и поздравителен адрес от името на кмета на община Сливен Кольо Милев бяха връчени днес на директора на Спортно училище „Димитър Рохов” -Наташа Иванова, по повод 30 години от създаването на школото. Подаръкът поднесе зам.- кметът Иван Петров, който също честити празника на учителите и възпитаниците на спортното училище.

„Съпоставимо с летоброенето на човешкия живот, тази възраст носи в себе си енергията на жизнената младост. А именно тя е основният двигател на неизброимите успехи, постигнати от възпитаниците на „Димитър Рохов”, е записано в поздравителния адрес. „И все пак, тридесет години носят и тежестта на традицията, опита, дисциплината, утвърдената и доказана методика, формулата на успеха. Това е цяла школа, дело на духа на спортното училище, в което като семейство се допълват учители и треньори, образование и спорт. Нека пребъде това голямо и здраво семейство, чиито деца следват своя силен път в света и които винаги носят в себе си, в сърцата си, мисълта и усещането за своя общ дом – спортно училище „Димитър Рохов” Сливен!” се казва още в поздравлението.

В знак на благодарност за ползотворната съвместна работа с община Сливен, директорът на учебното заведение връчи на зам.- кмета Иван Петров юбилеен плакет на училището.

Част от празничната програма в зала „Зора” беше импровизираното представяне на различните видове спорт, по които се провежда подготовка на състезатели в училище”Димитър Рохов” - футбол, лека атлетика, борба, вдигане на тежести, джудо и самбо. За спортни постижения през 2014 г. награди получиха над 15 ученици. Отличени бяха също бивши изявени спортисти, треньори, учители и директори.

Още снимки от новината

Община Сливен поздрави Спортното училище за 30-годишнината му

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев