Успешно приключи работата си и група по интереси „Незабравимите 2017“ по проект „Твоят час“

Щастливи сме от резултата
04.06.2017 / 13:22

Успешно приключи работата си и група по интереси „Незабравимите 2017“ по проект „Твоят час“ на Спортно училище „ Димитър Рохов“ Сливен с ръководител г-жа Галина Стефанова . Темата на представителната изява бе „Номинации на випуск 2017.“

Гости, родители и ученици станаха свидетили на много искрени думи на признателност за всеотдайния труд на любимите учители и треньори и шеговити номинации на съученици.

Буфосинхронадата на актьорите повишиха градуса на настроението, като представиха една комична интерпретация на „Лебедово езеро“ и „Синхронно плуване“ и заслужено спечелиха аплодисментите на всички.

Освен, че донесе много настроение и емоции, представителната изява на трупата показа как училището може да се превърне не само в желана територия за трупане на знания, но и поле за разгръщане на творчески възможности и талант.

С пожелания за успешна професионална и лична реализация към абитуриентите се обърна директорът на училището г-жа Наташа Иванова.

От името на випуска Цветелина Георгиева и Иван Стефанов поднесоха емоционално послание към всички учители,директори,треньори и възпитатели на Спортно училище

„ДИМИТЪР РОХОВ“СЛИВЕН.

Още снимки от новината

Щастливи
Забавляваме се
Номинации
Номинации
И  на края тържествено сбогуване със знамето

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев