ОГРОМНА ПОБЕДА В АКРОБАТИКАТА!

Германия 1
17.10.2018 / 08:51

На провелият се в периода 08-15.10.2018г. в град Майнц, Германия - Международен турнир по акробатика, 21 акробати от Спортен клуб "Георги Данчев"-гр. Сливен, част от които са и възпитаници на Спортно училище, постигнаха страхотни резултати, спечелвайки 26 медала и 3 купи. Общо 350 състезатели от Германия, Италия, Англия, Молдова и България /Сливен, Бургас и Горна Оряховица/ взеха участие в състезанието, съобщи треньорката на нашите медалисти Виолета Бинева.

 

Златни медалисти за по-малките: Петко Димитров и Жулиен Шайков - възрастова група 6-14 г.

Златни медали и за женска тройка, която се състезава във възрастта 12-18 г.- Никол Шопова, Мария Караманова и Никол Боева!

Женска тройка Маринела Иванова, Гергана Калчева и Петя Георгиева, които се състезаваха във възрастта 11-16 г., пребориха сили с 10 тройки от Германия, Италия, Молдова и Англия и се окичиха със златото!

Състезателките получиха специална награда за най-висок резултат от всички в категория 7-15 г. Купите отидоха при женска тройка Памела, Ивета и Анна, златен медал получи и треньорката Виолета Бинева.

 

Обобщението - във всички възрастови групи и дисциплини - сливенско присъствие на стълбичката на победителите, 3 купи за най-висок резултат на женската тройка и един златен медал за треньора.

 

Впечатляваща колекция, прибавена към успехите на Спортното училище в Сливен.

 

Да пожелаем здраве и успех на нашите състезатели!

Още снимки от новината

Германия 2
Германия 3
Германия 4
Германия 5
Германия 6
Германия 7

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев