ПРОЕКТ 2019- 1-BG01-KA101-061951 Английски език, спорт и технологии в нашето училище English language, sport and technology in our school

4343
20.12.2019 / 10:43

Започна осъществяването на дейностите по разпространение на резултатите от приключилите мобилности по проект на програма Еразъм+. Екипът от тримата участници подготви и издаде брошура, в която представя кратка информация за съдържанието на обученията и придобитият опит, придружена от снимков материал.

През месец декември се проведе и дискусия-кръгла маса, с участието на директори и заместник-директори на Спортни училища от Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, Ямбол и Чепеларе. Възможностите, които предлага програма Еразъм+, за мобилност на педагогически персонал, предизвика голям интерес. Учителите- участници от Спортно училище споделиха личен опит, факти и информация за проведените курсове, отговориха на зададените въпроси, свързани с участието на учители по спорт в европейски проекти, както и на въпроси по изготвянето на проектни предложения по програма Еразъм+.

Още снимки от новината

666
555
444

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев