Училищен проект "Заедно"

111
19.02.2020 / 09:47

В творчески дух и приятелска атмосфера премина срещата между ученици, родители и представители на Спортно училище „Димитър Рохов” – Сливен. Участниците в нея и този път доказаха на практика, че партньорските взаимоотношения в училищната общност са най-добрият начин да се постигат резултати, които не само изразяват грижа за децата, но им дават и възможност да израстват като активни творци и отговорни личности. Съвместната работа роди много идеи за нови инициативи и даде старт на дейностите по проект на Спортно училище „Димитър Рохов” - „Заедно”. Той бе провокиран от заявената готовност за сътрудничество от родители на учениците от 7 а клас, с класен ръководител Галина Александрова, както и от предоставената възможност за финансова подкрепа от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Сливен.

Благодарим на всички, които се отзоваха!

Само след броени дни, на 26-ти февруари ще се проведе следващата инициатива, с която ще отбележим Световния Ден на борбата с тормоза в училище – Инициатива с участието на родители: „Открий доброто! Бъди смел – прави добро“.

Всеки ученик и родител, който желае да заяви своето отношение към проблема като се включи в тази идея, може да заяви желанието си за участие при педагогическия съветник - Павлина Ангелова.

Още снимки от новината

222
333
444
555
666

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев