ВАЖНО за родители и ученици

ВАЖНО за родители и ученици
16.03.2020 / 14:30

ВАЖНО! МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ!

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Във връзка с разпространението на коронавирус - COVID-19 на територията на страната, обявеното с Решение на Народното събрание на Република България извънредно положение и Заповед № РД 01-124 от 13.03.2020 година на Министъра на здравеопазването за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България се преустановяват учебните занятия и всички извънкласни мероприятия в училищата до 29 март 2020 година.

Сигурни сме, че като отговорни родители ще следите за здравословното състояние на своето дете и при най-малко съмнение за влошаване на здравето му, ще му осигурите нужната медицинска помощ. Осигурете лични предпазни средства на учениците, погрижете се за подсилване на имунната система за децата си, СИЛНО ОГРАНИЧЕТЕ НАПУСКАНЕТО НА ДОМА по всякакъв повод, и ги контролирайте да не контактуват с хора извън семейството. Информирайте класните ръководители, друг учител или работещ в училището, или директора за възникнали здравословни проблеми с децата Ви.

За да сме полезни в максимална степен на учениците, за да им помогнем да се справят с трудностите, които вероятно ще възникват непрекъснато, независимо от нашето старание:

- моля дръжте телефоните си заредени,

- преглеждайте пропуснатите повиквания ,

- отговаряйте на прозвънявания от училище (ако работата ви позволява) незабавно.

БЕЗ ВАШАТА ПОМОЩ,

НАШАТА И НА ДЕЦАТА ЗАДАЧАТА СТАВА МНОГОКРАТНО ПО-ТРУДНА!

Работата на училището НЕ СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА, А СЕ ОРГАНИЗА ПО НОВ НАЧИН.

За информация следете публикациите в сайта и страницата на училището.

Учителите от Спортно училище „Димитър Рохов“, изготвиха програма за дистанционно обучение по време на неучебните дни.

Разчитаме на Вашето съдействие за контролирането на провеждащото се дистанционното обучение, което училището организира.

Моля прочетете обръщение на министъра на образованието и науката може да прочетете тук

https://www.mon.bg/bg/news/3885

 

Скъпи ученици, Спортно училище „Димитър Рохов“ обявява 16.03.2020 г. (понеделник) за тренировъчен ден за усвояване на дистанционните методи на преподаване.

Класните ръководители осъществяват връзка с вас и всички учители за включване в сформираните от тях групи по предмети, за да можем да започнем дистанционни занятия, следвайки публикуваното седмично разписание в сайта на училището и фейсбук страницата.

Нека продължим да бъдем отговорни и сплотени като общност, за да се справим с всички предизвикателства.

Бъдете здрави!

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев