Млади джудисти от СА „Биоком” с благотворителна акция в помощ на Мария

321
03.11.2020 / 12:15

Състезатели от СА по джудо „Биоком” - Сливен и ученици от Спортно училище "Д. Рохов" откликват на призив за помощ, отправен от Средно училище „Константин Константинов” в града.

Както информирахме, младата учителка Мария Димитрова се нуждае от финансова подкрепа, за да се справи със сериозен здравословен проблем. В момента тя е на лечение в Турция, за първия етап са необходими 80 000 лв. След това ще се извърши трансплантация на костен мозък и ще са необходими още средства. „Надяваме се да се включите в каузата, да подадем ръка на Мария в този труден момент и заедно да успеем да върнем щастието в очите на този млад и отговорен учител от нашето училище”, призоваха от СУ „Константин Константинов”.

Спортистите от СА по джудо „Биоком” - Сливен откликват на призива, като днес до 17 ч. организират акция пред Община Сливен. Младежите обявиха, че ще продадат всички спечелени купи през годините и ще дарят събраните средства в помощ на Мария. "Състезатели и треньори заедно решихме да помогнем, дано успеем", изразиха надежда треньорите Божидар Темелков и Стоян Димитров.

Източник: Радио Сливен Нет

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев