Годишни награди на фондация "Енчо Керязов"

222
16.05.2022 / 12:47

Магдалена Кисьова на 11 години, ученичка в Спортно училище “Д. Рохов” гр. Сливен. Състезателка на Спортен клуб по скокове на батут „Сини камъни„ с треньор Бояна Димитрова. Има 11 шампионски титли от държавни първенства и международни турнири в дисциплините Батут индивидуално, Батут синхрон и Двоен мини батут.

През 2021 г. Магдалена е включена в разширения състав на Националния отбор по скокове батут на България и през месец ноември прави своя дебют на Световното първенство в Баку, където при изключително силна конкуренция в нейната възраст печели бронзов медал в олимпийската дисциплина Батут индивидуално.

Софи Тенева на 18 години, ученичка в Спортно училище “Д. Рохов” гр. Сливен. Състезателка е на спортния клуб по борба на Станка Златева, която я тренира от самото начало.

В спорта Софи се развива изключително бързо. През 2021 г. прибавя в актива си 2 златни медала от републиканските шампионати в България, сребърни медали от Световно първенство по борба за кадетки в Будапеща кат. до 61 кг и от Международен турнир по борба Букурещ. Класира се на 8-мо място на Световно първенство по плажна борба.

Официалното награждаване "Нощ на звездите" ще се състои в Пловдив с участието на СК "Стефан Данчев" по акробатика с треньор Виолета Бинева.

Източник: Фондация "Енчо Керязов"

Още снимки от новината

111

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев