На 8-ми декември студентът Тони Павлов гостува на единадесетокласници от Спортното училище в Сливен

111
08.12.2022 / 14:05

Първокурсникът от Националната спортна академия /НСА/ Тони Павлов гостува днес на ученици от 11 А. клас в Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен.

"Радвам се, че съм тук, в любимото учебно заведение", развълнуван призна бившият възпитаник на Спортното училище пред 11-токласниците.

Точно на празника 8-ми декември Тони сподели първите си впечатления от обучението във висшето училище и вълненията на студентския живот. "Самоподготовката и отговорността са много важни условия за успех. Наученото тук, в Спортното училище в Сливен, по общообразователните предмети и по специалните дисциплини, както и тренировъчната практика, ми дават сигурност, чувствам се добре подготвен, за да продължа успешно обучението си и занапред", каза още Тони Павлов. Доказателство за това е фактът, че от 4-те изпита от първата си сесия той вече е взел два предварително, заради показани отлични образователни и практически резултати.

Младежът е избрал за първа специалност тренировъчен профил, а след трети курс обмисля да трупа познания и в педагогическия, което ще му даде "много добра" по думите му възможност за реализация - като треньор или като учител.

Гост на срещата бе и директорът на училището Лъчезар Дойчев, който изрази задоволството си от успешното представяне на всички възпитаници на СУ "Д. Рохов", продължили образованието си във висши училища.

Двамата с Тони Павлов пожелаха на 11-токласниците здраве, успехи в учението, спортни постижения, а след това - и реализация като успешни студенти.

Тони има още два изпита в зимната сесия, на които със сигурност ще се представи добре. Да му пожелаем успех!

Преди това е празникът.

А първият 8-ми декември винаги е вълнуващ и незабравим!

Честит празник!

Източник: Радио Сливен

Още снимки от новината

222
333
444
555

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев