В СЛИВЕН СПОРТНАТА МЛАДЕЖ ПРОВЕДЕ СРЕЩА С ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОТ НСА

111
27.04.2023 / 18:28

По инициатива на Лъчезар Дойчев, спортен деятел и директор на спортното училище „Димитър Рохов“ в Сливен се проведе среща на младите спортисти от града с преподавателите от Национална спортна академия „Васил Левски“ проф. Лозан Митев - ръководител на катедра „Мениджмънт и история на спорта“ и доц. Иван Сандански - ръководител на Кариерния център на НСА. Тази среща е традиционна, тъй като спортистите от Сливен имат не само значителен принос в националния спорт, но също така са оставили и много добри впечатления като отлични възпитаници на Академията и авторитетни спортни специалисти.

Основна тема на срещата бе възможностите за професионално развитие след завършване на средното образование и възможностите, които предлага Академията за бъдещето на младите хора. Представени бяха различните специалности в НСА, условията за учение, социален живот и развитие на всеки студент. В разговора бяха обсъдени и въпроси, свързани с кандидатстването, настаняването, условията за спортна дейност и др.

Проф. Митев покани участниците в срещата да посетят Академията, заедно със своите родители и лично да се запознаят с чудесните условия за следване и спортуване в НСА „Васил Левски“.

Източник: Национална спортна академия

Още снимки от новината

222
333
444
555

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев