На добър час, шампиони!

111
17.05.2023 / 14:08

В Деня на българския спорт - 17 май - абитуриентите от Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен чуха за последно училищния звънец.

На вълнуваща церемония 39 дванадесетокласниците бяха изпратени от ръководството, учителите, треньорите, родителите и приятели. Класни ръководители на 12 а и 12 б клас са Росица Тарагошева и Мариана Ангелова.

Директорът Лъчезар Дойчев изрази увереност в бъдещето на младите хора:

"Ние, вашите учители и треньори, вярваме във вас и сме сигурни, че каквито и трудности да срещнете, ще ги преодолеете, благодарение на това, че ви възпитахме в упоритост и воля. Уважавайте знанието и книгата и не забравяйте, че те са огромна сила и ваши най-верни приятели. Където и да сте по света, мислено се връщайте в Спортно училище „Д имитър Рохов“, където частица от вас ще остане завинаги със спомена за вашите учители и треньори. Бъдете уверени, че те не пожалиха труда си, за да ви обучат и подготвят за живота!", заяви Дойчев.

 

За отличните резултати в учението и спорта седем абитуриенти бяха отличени с плакет на училището - Гергана Духова, Софи Тенева, Емине Осман от СК "Станка Златева" /избрана от треньорите да вдигне знамето заради високи спортни постижения - златна медалистка в държавните лични и отборни първенства за жени и за девойки /, Донислав Бозев, Габриел Енергиев, Габриел Бинев и Таня Кънчева. Аплодисменти за всички тях бяха заслужени, защото, както те сами признаха, "Доста се потрудихме в усвояването на науките!".

Поздрав с усмивка и много настроение към абитуриентите на Спортното училище от випуск 2023, домакините и гостите на тържеството отправиха от ДЮФА "Тракийче" - Детски комплекс, с ръководител Виолина Петкова.

Източник: Радио Сливен Нет

Още снимки от новината

222
333

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев