Изява на група „Комуникации и общуване – път към успеха“ по проект „ТВОЯТ ЧАС“

Ние сме за това
22.11.2017 / 08:37

На 21 ноември 2017г., група „Комуникации и общуване – път към успеха“ по проект „ТВОЯТ ЧАС“, подготви табло по случай Световният ден на поздравите.

21 ноември е честван като Световен ден на поздравите за първи път през 1973 година по инициатива на двама братя от щата Небраска – Майкъл и Брайън Маккормик, катореакция срещу засилване на международното напрежение. Инициаторите вярват, че всеки в целия свят, независимо кой е и с какво се занимава, може да допринесе за установяването на мир. Сега пощенската кутия е само един от начините да се изпрати писмото за мир. Инициативата има интернет страница, която и днес подканя да изпратите e-mail. Адресът е www.worldhelloday.org. В сайтът можете да видите оригиналните послания на хора като Далай Лама, Майка Тереза, Стиви Уондър и други над 100 световно известни личности.

Всеки може да участва в Световния Ден на Поздравите просто като поздрави 10 души. Това е символ на важността на личното общуване и на убеждението, че от всекиго зависи живота на всички.

НИЕ ВИ КАЗВАМЕ – „ЗДРАВЕЙТЕ,БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ В ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!“

Още снимки от новината

Първо знанието с госпожа Александрова, после творчеството
Катерина и Ваня се гордеят с направеното
Поздрав

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев