35 - години Спортно училище "Димитър Рохов"

1111
05.12.2019 / 08:45

Днес 05.12.2019г. (четвъртък) от 14.30 часа започва тържеството на Спортно училище "Димитър Рохов", където близо четиридесет бивши ученици ще бъдат отличени с плакети в зала "Сливен.

Всяка година награждаваме и най – добрите настоящи ученици и треньори, ще спазим традицията и отново ще бъдат отличени тези, които през отиващата си година са се класирали на първо, второ и трето място в различни състезания, както и треньорите на годината в съответните видове спорт.

 

Факт е, че повечето от ТОП 10 спортисти на училището по традиция запълват основно и ТОП 10 в спорта на град Сливен.

 

262-ма ученици се обучават в момента в шест вида спорт в единственото по рода си в областта спортно училище. Обучението е от 6. до 12. клас, в паралелки по спортовете: акробатика, борба, вдигане на тежести, джудо, лека атлетика и футбол. Училището работи и по международни проекти, като обучението намира практическо приложение в практиките за помощник – треньори, в които участват учениците.

През миналата година възпитаниците на учебното заведение завоюваха над 105 медала – повече от 30 златни, 29 сребърни и над 40 бронзови в републикански шампионати и международни състезания.

И тъй като на награждаването, днес в залата няма да присъстват наши състезатели и треньори, защото са на състезания, ние им пожелаваме успех и завоюване на нови постижения.

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев