Открий доброто! Бъди смел – прави добро!

1111
27.02.2020 / 14:01

Празник на доброто преживяха вчера заедно родители и ученици от Спортно училище „Димитър Рохов” . С инициатива под надслов „Открий доброто! Бъди смел – прави добро!” бе отбелязан Международния ден на Розовата фланелка - денят, станал нарицателен за всички, които са готови да заявят своята позиция – насилието няма място в училище!

Участниците споделиха избрани от тях новини от медийното пространство, от личния опит и от опита на нашето училище. Новини, които този път разказваха за извършено добро дело – от отделен човек, от приятели, от групи на съмишленици. Непринудената атмосфера, забавните игри, добронамереността и уважението на присъстващите един към друг родиха идеи, които събрахме в символична банка, чиито дивиденти, вярваме в това, тепърва ще радват децата от Спортно училище „Димитър Рохов”! Още повече, след богатството от идеи, родени на също такава вълнуваща среща на част от училищната общност от предходната седмица!

Благодарим на всички, които се отзоваха!

Инициативата бе част от училищния проект „Заедно” , подкрепен от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Сливен, която ще е наш партньор в още редица предстоящи събития до края на учебната година!

Благодарим на партньора за „сладкия” завършек на вечерта – торта, със символа на Международния ден против насилието в училище – розова фланелка.

Уважаеми ученици и родители, каним ви на 5-ти март, от 18 часа, когато отново в неформална обстановка, ще споделим красотата на музиката; ще си разкажем как влияе на човешката психика различния тип музика и как можем да се ползваме от нейната сила, за да бъдем физически и емоционално здрави.

Заявка за участие можете да изпратите до педагогическия съветник Павлина Ангелова на e-mail: angelova_sportno@ mail.bg

 

 

Още снимки от новината

222
333
444

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев