Ученици от Спортното училище в Сливен предотвратиха пътен инцидент

1111
27.02.2020 / 13:10

По - рано днес на кръстовище „Розова градина” бе предотвратен пътен инцидент, благодарение на ученици от Спортно училище „Димитър Рохов”. На едно от най – оживените места в града, младежите помогнали на шофьор, управлявал товарен камион, от който се разсипали баки с жълта боя.

 

Очевидци разказаха за Радио Сливен Нет, че се разсипало голямо количество от стоката. Докато повечето минувачи и шофьори от другите коли по това време на кръcтовището се забавлявали, водачът на камиона с боята изпаднал в паника. Единствено учиници от Спортното училище му се притекли на помощ. Джан Нуков, Цветомир Николов, Тони Павлов и Кристиян Кънев, възпитаници на клуба по борба, помогнали на човека в затруднено положение. Бързо и организирано, типично за добри спортисти, децата успели да върнат здравите баки в камиона и движението било възстановено, с професионалната намеса и на органите на реда.

 

„Браво момчета! Страхотни сте! Гордеем се с вас!”, написаха учители и треньори, в подкрепа на добрата постъпка на своите възпитаници.

Още снимки от новината

222
333

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев