Ученици от Спортно училище "Д. Рохов" ще се включат във второто издание на Младежки спортен панаир

1111
07.05.2021 / 10:53

В неделя Сливен посреща второто издание на Младежкия спортен панаир, организиран от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта /ММС/.

 

Ученици от Спортно училище "Д. Рохов" - Сливен, представители на различните спортни клубове към училището, ще вземат активно участие в демонстрациите.

 

Спортни емоции и добро настроение тази неделя на стадион "Хаджи Димитър"обещават организаторите. Младежкият спортен панаир е под надслов „Път към здравето“ и ще започне на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен на 9 май, неделя, от 9,00 часа. Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности. Има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

 

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Сливен, ученици от региона, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози – всички обединени от мисията да се изгради социално отговорно поведение сред младежите от 15 до 29-годишна възраст, както и от желанието да ги провокират да се хранят здравословно и да спортуват. Събитието ще бъде съпътствано от вълнуващ концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети и Светльо от „Експоуз“.

 

Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, ибещават още организаторите.

Източник: Радио Сливен Нет

Още снимки от новината

222

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев