Поздравителен адрес от областния управител на Сливен Вълчев до Наташа Иванова - носител на престижната награда "Аргира Жечкова"

111
24.05.2022 / 20:59

ДO

 

Г-ЖА НАТАША ИВАНОВА

 

ДИРЕКТОР НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ

 

„ДИМИТЪР РОХОВ”- СЛИВЕН

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

Уважаема г-жо Иванова,

 

Изключително ми е приятно да ви поздравя по повод заслужената престижна награда „Аргира Жечкова”, на която сте носител за 2022г.!

 

Чест е за нашия град и мен като областен управител, че имаме такива изключителни хора, като Вас, които се грижат младите поколения да са ерудирани, възпитани, успешни в спорта и в живота горди българи.

 

Вярвам, че Вие сте достойна последователка на делото на видната общественичка и учителка Аргира Жечкова. Чест е за града ни, че в Сливен продължават да се раждат, работят и развиват просветителска дейност, такива дейни и видни личности. Вие сте доказателство за тази приемственост.

 

Успехите на един учител се мерят през реализацията на учениците му. Вашите възпитаници в годините се справят успешно както в спорта, така и в науката, и живота. Повереното Ви училище е символ на успеха на поколения талантливи деца, реализирали се успешно както в България, така и на много места по света.

 

Считам, че комисията към Община Сливен е направила възможно най-добрия избор, като ви е присъдила годишната награда „Аргира Жечкова“, която се отрежда на жена учител и общественик с принос за издигане престижа на учителската професия и доказани високи професионални умения, като преподавател и възпитател на младото поколение.

 

Прекланям се пред работата ви да възпитавате достойни поколения българи! Бъдете горда със своите ученици! Продължавайте все така всеотдайно да ги водите към нови знания и умения, да ги възпитавате в честност и почтеност, във вяра в доброто, да ги изграждате като достойни личности! Пожелавам ви крепко здраве, сили, вяра и воля, въпреки предизвикателствата на образователната ни система, да водите идните поколения по пътя на знанието!

 

23 май 2022 г. С уважение: Веселин ВЪЛЧЕВ

 

гр. Сливен Областен управител на област Сливен

Източник: Радио Сливен Нет

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев