Областният управител Веселин Вълчев пожела успех на възпитаниците на СУ „Д. Рохов”

111
24.05.2022 / 16:57

На непринудена среща на пл. „Хаджи Димитър” в Сливен народният представител Татяна Султанова и ученици от Спортно училище „Димитър Рохов” се поздравиха за светлия празник 24-ти май. Тя пожела на младите спортисти здраве и успехи в учението и спорта. Младите надежди на сливенския футбол, десетокласниците от СУ „Д. Рохов” Йордан Йорданов и Мартин Стоянов, с треньор Александър Балездров, разказаха за ФК „Сливен” - отборът, в който правят първите си стъпки към професионалния спорт.

 

Към разговора с интерес се присъедини и областнят управител Веселин Вълчев, който показа завидни познания за футбола и се заинтересува за класирането на отбора на Данчо и Мартин, както и за предстоящите им срещи на терена. „Помнете, че талантът е 10 процента от успеха. Останалото е труд, постоянство в тренировките и игра със сърце и разум”, сподели личните си виждания за играта с топка Веселин Вълчев.

 

Срещата на площада стана поредно доказателство, че Цар Футбол обединява млади и възрастни, начинаещи и запознати с тайната на тази игра, зрители и играчи. Веселин Вълчев получи покана да наблюдава среща на младите сливенски футболисти, които обещаха още много победи на своите нови почитатели.

Източник: Радио Сливен Нет

Още снимки от новината

222

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Спортно училище "Димитър Рохов" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев